Cautare

1094 de rezultate pentru "ovidiu tabrea 85" (2.67 secunde)
Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca a fost interceptat inca din 2006 si ca in acel an, "extrem de iritat" de o declaratie a lui Traian Basescu privind "un asa zis furt" din Banca Agricola, a inceput un lobby pentru suspendarea presedintelui, discutand despre asta cu "toata lumea".
6 Sorin Ovidiu Vintu 800 - 850 mil. ... 13 Ovidiu Tender 460 mil. 13 Ioan si Viorel Micula 350 mil.
Inregistrarea convorbirilor dintre Sorin Ovidiu Vantu si diversi ziaristi, urmata de sifonarea in presa a transcrierilor respective, constituie unul dintre cele mai grave atentate la regulile democratice si drepturile fundamentale ale omului.
Sorin Ovidiu Vantu a facut cunoscuta intentia de a se debarasa de postul de televiziune Realitatea TV, care, oricum, nu ii mai poate fi de folos in conjunctura actuala.
Televiziunea a fost preluata de o societate controlata de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu in anul 2003.
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) propune guvernului masuri prin a caror aplicare s-ar putea relansa economia si ar creste gradul de ocupare a fortei de munca, precum si contributiile la bugetul de stat, a declarat, vineri, Ovidiu Nicolescu, presedintele CNIPMMR, cu prilejul celei de-a XVIII-a editii a Topului IMM-urilor.
Eliminarea emisiunii Ora de foc de la Realitatea TV l-a nemultumit pe Sorin Ovidiu Vantu, patronul postului de stiri. ... Sorin Ovidiu Vantu, actionarul majoritar al postului Realitatea TV, este nemultumit de decizia lui Ghita de a opri brusc emisiunea "Ora de foc".
Sorin Ovidiu Vantu isi vrea Realitatea inapoi Confruntarea dintre Ghita si SOV se poarta atat pe cale juridica, cat si in forta, cu bodyguarzi care scartaie nervos bolizi prin curtea televiziunii.
Sorin Ovidiu Vantu a declarat an fata instantei Judecatoriei Sectorului 5 ca Sebastian Ghita i-ar fi spus ca nu este interesat de activitatea editoriala, ci ca vrea sa finanteze Realitatea, fiind interesat de "un loc la masa de joc" si a cerut sustinere pentru Victor Ponta la presedintie.
Omul de afaceri Elan Schwarzenberg a confirmat ieri ca este noul actionar majoritar al trustului de presa Realitatea, dupa ce a cumparat, de la copiii lui Sorin Ovidiu Vantu, 90% din actiuni, contra unei sume "confidentiale", dar care i-a permis fostului proprietar "sa-si recupereze investitia".
Sorin Rosca Stanescu) Punand o presiune formidabila asupra lui Sorin Ovidiu Vantu, atat mediatica, cat si juridica, si, simultan, uriase constrangeri financiare impotriva Realitatii TV - un rol important jucandu-l ANAF, prin Sorin Blejnar - Presedintele Traian Basescu l-a silit pe acesta, mai intai, sa cedeze managementul si, apoi, sa vanda pachetul majoritar.
El precizeaza ca a cumparat in mod "ireversibil" de la Sorin Ovidiu Vantu trustul Realitatea.
Claudiu Saftoiu si Ovidiu Miculescu, validati Plenul Parlamentului l-a validat, marti, pe Claudiu Saftoiu in functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune. ... De asemenea, Plenul Parlamentului l-a validat si pe Ovidiu Miculescu in functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Radiodifuziune.
Tot de azi se va circula pe autostrada de la Bucuresti la Constanta Premierul Victor Ponta, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, dar si fostul premier liberal, Calin Popescu Tariceanu, au inaugurat joi dimineata Autostrada Bucuresti-Ploiesti.
Dupa cativa ani, Sorin Ovidiu Vintu a recunoscut ca el controleaza televiziunea. ... Ancheta printre actionari Sorin Ovidiu Vintu a fost ieri la DNA pentru a fi audiat in dosarul preluarii Realitatea Media de catre Maricel Pacuraru si Cosmin Gusa.
Livia Graur, Diana Bart, Sonia Argint Ionescu, Connie Preda, Adina Halas Hugeanu, Monica Colceriu, Camelia Baltoi, Dana Petcu, Oana Toma, Anca Iubu, Livia Boaja, Oana Lazar, Corina Kristaly, Ovidiu Muresanu si Andrei Nourescu.
In numerologie cifra 9, numarul la care a ajuns in prezent Revista UZP, in conditii grafice excelente, realizate de Ovidiu Zanfir, este asociata cu inteligenta. ... Titus Andrei (Melodica romaneasca), Ovidiu Balint (100 de ani in care nu am invatat nimic.
bloggerul Ovidiu Balint), pe care il puteti citi in continuare. xxx In urma cu 25 de ani, pe cand presa romaneasca explodase in sute de publicatii, cotidiane sau saptamanale, am intalnit la Timisoara un ziarist american, deja octogenar.
In fata unei echipe cu talie superioara, Energia a reusit 35 de recuperari fata de 34 ale mediesenilor, iar asta a fost cauza esecului in opinia tehnicianului oaspetilor, Ovidiu Teleaba. ... Ovidiu Teleaba.
Ioan Ovidiu Sabau. ... La Rapid, au debutat oficial la acest meci antrenorul Ioan Ovidiu Sabau si jucatorii Abrudan, Milosavlevici, Goga, Voicu si Ilijoski.
google-analytics.com